Beställning

Vid beställning träffas avtal om köp när du väljer att bekräfta ditt köp i kassan. En automatiserad orderbekräftelse kommer då att skickas till din registrerade e-postadress. 

Betalning

Betalningen ska vara oss tillhanda inom 10 dagar. För ej uthämtat paket debiterar vi en avgift mellan 499 kr. Beställda produkterna förblir Cadrotech ABs egendom till dess de till fullo är betalade.

Priser

De priser som anges är inklusive moms. Momsen specificeras på din orderbekräftelse. Vi reserverar oss mot felangivna priser och eventuella feltryck.

Leverans

Din vara levereras mot det betalsätt du själv valt i kassan. Samtliga avgifter för frakter och eventuella avgifter för efterkrav syns direkt i kassan. Alla leveranser sker med Postnord. Vi friskriver oss för kompensationer för förseningar eller andra problem som uppstått hos vår speditör eller annan som ligger utom vår kontroll. Om beställningen går i retur fakturerar vi dig 500 kr för arbete med hantering av varorna.

Leveranstid

Normalt får du din försändelse inom 2-10 arbetsdagar beroende på betalningssätt (Gäller ej beställningsvaror). Om varan är restnoterad kommer den att tillverkas så snabbt som möjligt när beställningen gått igenom, du får sedan en bekräftelse när orden är redo att skickas.

Ångerrätt

Om du ångrar ditt köp inom 14 dagar så har du rätt att byta varan eller få pengarna tillbaka inom 30 dagar efter vi mottagit varan i retur. Detta gäller endast om varan hålls i väsentligen oförändrat skick. Om det skulle visa sig att varan är använd eller är på något annat sätt förändrad från sitt nyskick el. dyl så upphör rätten att ångra sig.

Enligt Distans- och hemförsäljningslagen (DHL) har du rätt att ångra ett köp inom 14 dagar, utan att behöva ange orsak under förutsättning att produkten skickas tillbaka till oss i väsentligt oförändrat och oskadat skick. Tidsfristen startar den dag då du tar emot produkten. För att kunna ångra ditt köp får du endast använda produkten i den utsträckning som krävs för att bedöma om du är nöjd med den, vilket normalt är en gång. Du får självklart öppna produktförpackningen om det behövs för att undersöka produkten. Ångerrätten gäller inte specialtillverkade varor.

Betalningsalternativ

I dagsläget erbjuder vi betalningar via Stripe betalningslösning eller Paypal.

Behöver hjälp?

Kontakta oss via info@cadrotech.com för frågor angående ångerrätt eller returer.